Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Blokhutten » Blokhutten op maat

Blokhut op maat

Goede kwaliteit, duurzame materialen en écht vakwerk. Daar kunt u op rekenen als u kiest voor de blokhutten op maat van Daalder. Als specialist in houten tuinobjecten kennen wij als geen ander de mogelijkheden en inspireren we.

De veelzijdigheid van een blokhut op maat

Als u graag extra woon- of werkruimte wilt creëren rondom uw woning is een houten blokhut of chalet op maat de perfecte oplossing. Deze objecten zijn eenvoudig, snel en relatief goedkoop te bouwen, maar bieden tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor aan huis, een ruimte om lekker met vrienden te relaxen of een studio; u kunt er alle kanten mee op. En doordat al onze blokhutten en chalets op maat vervaardigd zijn uit hoogwaardig hout, heeft u er ook nog eens jaren plezier van. Een interessante investering dus!

Extra opslagruimte met een tuinhuis op maat

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een tuinhuis. Hierbij bieden we niet alleen een brede keuze in tuinhuisjes in standaard formaten, maar ook de mogelijkheid om uw eigen tuinhuis op maat te laten maken. Handig als u specifieke eisen stelt aan deze buitenruimte of bijvoorbeeld een tuinhuisje van een speciaal houtsoort wenst. Dus of u nu een tuinhuisje wilt om spullen op te slaan of om uw woonoppervlak uit te breiden, het is allemaal mogelijk.

Romantiek & comfort in de tuin met uw eigen prieel

Naast een blokhut op maat staan we ook voor u klaar als u een prieel zoekt. Prieeltjes zijn de afgelopen jaren in populariteit gegroeid en tegenwoordig weer steeds vaker in de Nederlandse tuinen te vinden. Een prieel op maat geeft uw buitenruimte dan ook een sfeervolle uitstraling en is uitstekend geschikt om bijvoorbeeld een loungehoek of buitenkeuken te creëren. Ideaal in de zomermaanden voor wat extra schaduw op hete zomerdagen of juist onderdak tijdens een plotselinge bui of in de winter om spullen onder te stallen.

Wij ontwerpen uw blokhut of tuinhuis op maat

Daalder combineert een flink aantal jaar aan ervaring met een enthousiast team. We bieden u dan ook een maatwerk service waarin we het proces van A tot Z in eigen beheer uitvoeren. Zo worden de blokhutten door ons ontworpen en vervolgens - tot in details - uitgewerkt. Dit zorgt voor een uitstekend eindresultaat, waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.
Bekijk het assortiment blokhutten op maat op de website en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een prachtige blokhut of tuinhuis op maat voor uw eigen tuin!

Offerte aanvraag

  • Blokhutten op maat