Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Chalets

Chalets: altijd ruime keuze

Wie droomt er nu niet van een mooi chalet in de tuin? Of op een prachtige locatie , waar u menig vrije dag door kunt brengen? Chalets zijn tegenwoordig lang niet meer zo onbereikbaar als u misschien zou denken. Zeker niet als u kiest voor chalets van Daalder.

Wij maken chalets en blokhutten in eigen fabriek, waardoor we altijd een sterke prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Ook maatwerk is mogelijk; we kunnen in principe al uw wensen uitvoeren. Uw idee is onze uitdaging!

Chalets kopen

Wilt u chalets kopen, dan is het belangrijk een aantal dingen goed in de gaten te houden. De indeling is afhankelijk van het aantal bewoners, dus bedenk een indeling die voldoet aan het aantal personen. Zorg ook dat u op de hoogte bent van de bouwvoorschriften, want vaak gelden er maatbeperkingen op parken. Laat u goed informeren over het onderhoud dat uitgevoerd moet worden, bijvoorbeeld ter bescherming van het hout. Denk ook altijd goed na over eventuele opties. Hier kunnen wij u uiteraard ook meer over vertellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvraag

  • Chalets