Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » IJzerwaren

IJzerwaren

Ruim assortiment ijzerwaren

Als u zelf wilt klussen in de tuin, dan heeft u daarvoor niet alleen gereedschap en hout nodig, maar ook voldoende ijzerwaren. Onder ijzerwaren valt eigenlijk alles wat van metaal is en gebruikt kan worden om verschillende onderdelen samen te voegen. Denk bijvoorbeeld aan schroeven, spijkers en krammetjes, maar ook aan een cilinderslot of een boerenklinkstel voor de schutting- of blokhutdeur. Daalder biedt een breed assortiment ijzerwaren aan en heeft altijd de juiste artikelen voor uw project. Gebruik het zoekveld om gericht te zoeken of bekijk de verschillende categorieën om te kijken welke oplossingen het beste aansluiten bij wat u nodig hebt.

IJzerwaren online bestellen

Bij Daalder kunt u al uw benodigde ijzerwaren online bestellen. Wij bieden u toegang tot een uitgebreide webshop, waarop al onze ijzerwaren online worden aangeboden. Bij de meeste ijzerwaren worden foto's geplaatst, waardoor u een extra manier hebt om te controleren of u wel het juiste product hebt.

IJzerwaren online bestellen is heel erg eenvoudig. U stopt de benodigde artikelen in uw winkelmandje en doorloopt de stappen van het bestelproces. Controleer altijd de aantallen en onthoud: het is soms makkelijker om net even wat te veel te bestellen, zodat het niet erg is als er een schroef kwijtraakt of iets toch wat steviger vastgezet moet worden.

Voor al uw vragen en goed advies

Het kan natuurlijk zijn dat u - ondanks het uitgebreide assortiment van onze ijzerwaren winkel - niet helemaal kunt vinden wat u zoekt. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers weten alles over onze producten en kunnen u de juiste richting in wijzen of een alternatief product adviseren dat op een zelfde soort manier gebruikt kan worden. Zo kunt u altijd verder met uw project.

Wilt u nog meer gemak? Bestel dan gewoon alles wat u voor uw project nodig hebt bij Daalder. Wij verkopen namelijk niet alleen ijzerwaren, maar ook hout, kit, diverse soorten dakbedekking, funderingsbenodigdheden, enzovoorts. U kunt zelfs bij ons terecht voor een rol anti-worteldoek. Bekijk onze uitgebreide webshop en laat u verrassen. Vergeet ook niet de aanbiedingen te bekijken; die wisselen regelmatig!

Offerte aanvraag

  • IJzerwaren