Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » IJzerwaren » Paalvoeten/ Paalpunten

Paalvoeten/ Paalpunten

Een veranda of schutting plaatsen kan best lastig zijn.U wilt de palen wel ver genoeg de grond in krijgen ,zodat ze voldoende stevigheid bieden,maar wilt niet het risico lopen dat de palen gaan rotten.Of heeft niet de kracht of gereedschappen om de palen ver de grond in te krijgen.In beide gevallen kunnen paalpunten erg handig zijn.Paalpunten zijn punten die zich bijna als vanzelf in de grond boren.Aan de bovenkant is een ruimte waarin de palen geplaatst kunnen worden.Dankzij speciale gaten aan de zijkanten kunnen de palen ook op deze punten vastgezet worden met fretbouten.

Voor een optimale verankering van bijvoorbeeld uw veranda ,carport of tuinhuis verkopen wij ook H-ankers i.c.m. snelbeton,deze combinatie geeft zowel een hoge draagkracht als zeer sterke verankering.

Paalpunten kopen

Paalpunten kopen doet u vanzelfsprekend bij Daalder. Daalder biedt een breed assortiment paalpunten,bijvoorbeeld van 70x70mm,90x90mm of van 120x120mm. De paalpunten zijn bijzonder geschikt voor het gebruik in combinatie met vierkante palen. Die krijgen namelijk optimaal steun van alle kanten.

Offerte aanvraag

  • Paalvoeten/ Paalpunten