Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Speeltoestellen

Speeltoestellen

Heel veel speeltoestellen in iedere tuin!

Een tuin met gras is leuk om in te spelen, maar een aantal mooie speeltoestellen maken een tuin nog veel leuker. Dit kunnen enkelvoudige speeltoestellen zijn, zoals een glijbaan of een schommel, maar ook combinaties, zoals een klimtoren of een glijbaan met schommel. Wij verkopen vele verschillende soorten speeltoestellen.

U kunt bij ons onder meer terecht voor Jungle Gym modules. Dit zijn verschillende onderdelen die samengevoegd kunnen worden tot een waar speelparadijs. Daar zullen niet alleen kinderen veel plezier aan beleven, maar ook volwassenen! Zorg ook altijd voor een val-veilige ondergrond met onze rubber tegels, speciaal ontwikkeld voor onder de speeltoestellen.

Kwaliteit van tuin speeltoestellen

Het is belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de tuin speeltoestellen. Ze worden intensief gebruikt en moeten dus behoorlijk stevig zijn. Dat is echter niet het enige; tuinspeelgoed wordt regelmatig blootgesteld aan wind, regen, zonneschijn en soms zelfs sneeuw. Al die weersinvloeden kunnen een impact hebben op het materiaal. Door alleen te kiezen voor speeltoestellen die gemaakt zijn van duurzaam materiaal, bent u er zeker van dat u ook daadwerkelijk lang plezier kunt hebben van de toestellen. Ze zijn dan zeker de investering waard!

Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan? Dan kunt u bij Daalder ook terecht voor losse onderdelen of accessoires, zodat u eventuele zwakke plekken in het speeltoestel direct weer kunt herstellen en het toestel weer zorgeloos gebruikt kan worden. Eventueel kunnen wij zelfs onderdelen voor u bij bestellen. Vraag ons er gerust naar!

Tuinspeelgoed bestellen bij Daalder

Uw tuin speeltoestellen koopt u natuurlijk bij Daalder. Daalder is al jarenlang specialist in alles voor indoor en outdoor living. Of het nu gaat om een meubelset of een leuk speeltoestel; u kunt hier altijd terecht. Ook voor de handige doe-het-zelver is Daalder een goede bekende; wij verkopen niet alleen kant-en-klaar producten, maar ook materialen waarmee u zelf uw eigen ideale tuin in elkaar kunt zetten. Met speeltoestellen, dierenverblijven en blokhutten; wat u maar wilt!

Bestellen bij Daalder is heel eenvoudig. U hoeft alleen uw gewenste producten in uw winkelmand te zetten en de aangegeven stappen te doorlopen. Bekijk voor u afrekent ook nog even de aanbiedingen; die worden regelmatig ververst en bieden aantrekkelijke kortingen op populaire producten!

Offerte aanvraag

  • Speeltoestellen