Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Terrasoverkappingen

Overkappingen

Alleen in de zomer wanneer de zon schijnt naar buiten? Met een terrasoverkapping geniet u gedurende alle seizoenen van uw tuin en kunt in alle weersomstandigheden buiten zitten. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden van onze overkappingen.

Houten, robuuste terrasoverkappingen met een natuurlijke uitstraling.

De houten Douglas veranda`s zijn van een zware kwaliteit.
Ook hierin is maatwerk geen probleem.

Naadloos aangesloten overkappingen die niet klapperen.

Een luxe carport met zware constructie en licht doorlatende polyester dakschalen.
Met deze carport beschermt u uw auto gedurende het hele jaar.

Hoe hou je het buitengevoel in een overkapping?
Met deze mooie glazen schuifwanden van het merk Verasol®

Een stralend zonnetje is lekker, maar kan soms ook net wat te veel van het goede zijn. Daarom is goede zonnewering onmisbaar.

Tansun, de grondlegger van elektrische terrasverwarming door middel van infraroodwarmte, is marktleider in de ontwikkeling van infraroodverwarming voor binnen en buiten.

Een terrasoverkapping kunt u compleet met montage van alle toebehoren bestellen.
Kijk hier voor het aanbod

Voordelen terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen hebben veel verschillende voordelen. Ze zorgen ervoor dat u veel langer kunt genieten van uw buitenruimte, in alle seizoenen en weersomstandigheden. Wanneer de zon te heet is, kunt u genieten van de schaduw van de terrasoverkapping. Als het nog wat te fris is en de kans op een buitje bestaat, zorgt een terrasoverkapping er ook voor dat u gewoon buiten kunt blijven zitten, zeker in combinatie met een heater. Daarnaast liggen al uw spullen droog onder een overkapping, ideaal voor bijvoorbeeld tuinkussens. Kortom, een terrasoverkapping kunt u het hele jaar door gebruiken en is ook nog eens zeer praktisch.
Overkappingen tuin soorten

We hebben verschillende terrasoverkappingen in ons assortiment:

 • Houten terrasoverkappingen;
 • Aluminium terrasoverkappingen;
 • Houten douglas veranda's;
 • Glazen schuifwanden.
  Daarnaast bieden we ook verwante producten zoals zonneweringen, terrasheaters en carports.Heeft u speciale wensen voor uw tuin overkapping? Kies dan voor een overkapping op maat. Bij Daalder doen we alle productie en planning zelf, hierdoor zijn we in staat op korte termijn aan al uw wensen te voldoen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Overkapping kopen?

  Wilt u een overkapping kopen? Dat doet u natuurlijk bij Daalder. We zijn gespecialiseerd in alles wat u nodig heeft voor een prachtige tuin, waarin volop geleefd kan worden. We hebben een ruim assortiment terrasoverkappingen en bijpassende accessoires zoals heaters. Onze tuin overkappingen in het echt zien? Ook dat kan! Bezoek hiervoor onze showroom in Breezand (Noord-Holland).

Offerte aanvraag

 • Terrasoverkappingen