Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Houten, robuuste terrasoverkappingen met een natuurlijke uitstraling.

Naadloos aangesloten overkappingen die niet klapperen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Houten en aluminium terrasoverkappingen

Zodra de eerste zonnestralen doorbreken, gaan we het liefst allemaal direct naar buiten. Eenmaal op het terras, blijkt dat het dan toch nog best wat fris kan zijn. Een terrasoverkapping is dan geen overbodige luxe. Die houdt eventuele regen weg, maakt dat u minder in de wind zit en zorgt er tijdens hartje zomer voor dat u ook met een stralende zon nog lekker buiten kunt zitten.

Terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De meest gangbare materialen zijn hout en aluminium. Een houten terrasoverkapping is duurzaam en heeft een warme uitstraling. Een aluminium terrasoverkapping is ,strak,onderhoudsarm en past goed bij een moderne woning.

Voordelen van terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen hebben veel verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen werden al eens genoemd: ze zorgen ervoor dat u veel langer kunt genieten van uw buitenruimte. Als de zon te heet wordt en het buiten eigenlijk niet lekker meer is, zorgt een terrasoverkapping ervoor dat het scherpe randje er vanaf wordt gehaald, waardoor het toch heerlijk toeven is buiten. Als het nog wat te fris is en de kans op een buitje bestaat, zorgt een terrasoverkapping er ook voor dat u gewoon buiten kunt blijven zitten,zeker in combinatie met onze infra rood heaters.

Viert u een feestje en weet u niet zeker of het droog blijft? Dan kunt u de terrasoverkapping eveneens inzetten; mocht het dan toch gaan regenen, dan heeft u de tijd om het één en ander binnen te halen, zonder dat dit direct nat wordt. Kortom ,een terrasoverkapping kunt u het hele jaar gebruiken.

Terrasoverkappingen kopen

Terrasoverkappingen kopen doet u natuurlijk bij Daalder. Daalder is gespecialiseerd in in- en outdoor living en biedt alles wat u nodig heeft voor een prachtige tuin, waarin volop geleefd kan worden. U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid assortiment aan terrasoverkappingen en alle andere accessoires die u op het terras en in de tuin kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan blokhutten, chalets, heaters, tuinmeubelen, enzovoorts.

Ook voor 'gewoon' hout kunt u bij ons terecht. Wij bieden diverse soorten duurzaam tuinhout, geschikt voor elke toepassing. Plaats uw bestelling vandaag nog en wij zorgen voor een snelle verwerking! Let op: in onze webshop zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Bekijk ze en doe er uw voordeel mee.

Offerte aanvraag

  • Terrasoverkappingen