Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Tuinafscheidingen

Voordelen schuttingen

Een beetje meer privacy in uw tuin? Dan kunt u natuurlijk een heg aanplanten en een aantal jaar wachten tot deze hoog genoeg is. Het is echter veel makkelijker om een houten schutting te plaatsen. Dit zorgt voor een verminderde inkijk en heeft eveneens een natuurlijk effect. Een houten schutting, of een houten schutting in combinatie met beton, heeft daarnaast weinig onderhoud nodig. Wanneer deze eenmaal in uw tuin staat kunt u hier jarenlang van genieten.

Soorten houten schuttingen

Schuttingen zijn er in vele soorten en maten. We vertellen u graag wat meer over onze collectie schuttingen:

·Materiaal: we bieden houten schuttingen
van douglashout of hardhout. Een populaire keuze zijn betonschuttingen, waarbij hout wordt gecombineerd met beton. Dit zorgt voor een moderne uitstraling en een sterke constructie. Ook kunt u denken aan een schutting van kunststof, wat een combinatie is van hout- en kunststofvezels.

·Kleuren: naast het soort hout heeft u ook nog volop keuze op het gebied van kleur. Denk bijvoorbeeld aan antraciet, bruin, grijs, zwart en wit.

·Merken: naast onze eigen huismerk houten schuttingen bieden we ook schuttingen van de merken Woodvision en Hillhout.

Houten schutting kopen?

Wilt u een houten schutting kopen? Dan bent u bij Daalder aan het juiste adres. We zijn een timmerfabriek en houthandel in één. We bieden daarom zowel complete houten schuttingen aan, als losse tuinhout planken om zelf aan de slag te gaan. U kunt onze houten schuttingen en toebehoren online bestellen, of een bezoek brengen aan onze showroom in Breezand (Noord-Holland).

Offerte aanvraag

  • Tuinafscheidingen