Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Tuinafscheidingen

Tuinafscheidingen voor meer privacy!

Een open tuin is prettig, maar een beetje privacy ook. Daarom kiezen de meeste mensen voor tuinafscheidingen, die ervoor zorgen dat hun tuin afgescheiden wordt van bijvoorbeeld de tuin van de buren. Een tuinafscheiding is er in Het kost echter tijd om zo'n haag te laten groeien en dat betekent dat u dus een bepaalde periode behoorlijk in de kijker zit. Veel sneller - en vaak ook mooier - zijn houten tuinafscheidingen. Deze nemen ook veel minder ruimte van uw tuin weg dan de “natuurlijke'': varianten.

Houten tuinafscheidingen maken

Houten tuinafscheidingen zijn eenvoudig zelf te maken. Tenminste, met de hulp van Daalder. Daalder verkoopt namelijk alle onderdelen die nodig zijn om bijvoorbeeld een mooie schutting te maken. U kunt bij ons terecht voor tuinpalen in verschillende vormen. Van vierkant tot rond, van lang tot kort. Daarnaast leveren wij heel veel soorten planken. Van tuinhout, maar ook bijvoorbeeld van lariks of douglas. U kunt precies kiezen welke soort hout het beste past in uw tuin. Ook de schroeven en bevestigingmaterialen kunt u natuurlijk voordelig bij Daalder kopen.

Als het volledig zelf maken van houten tuinafscheidingen nog wat te hoog gegrepen is, dan kunt u natuurlijk ook altijd een schutting maken die bestaat uit verschillende panelen. U hoeft die panelen dan alleen nog aan elkaar te plaatsen. Dat vraagt ook om een scherp oog, maar is veel gemakkelijker dan het bouwen van een volledig nieuwe schutting. Bovendien kost het veel minder tijd, iets dat ook niet onbelangrijk is. Tuinonderhoud vraagt namelijk veel tijd en als u tijd kunt besparen, dan betekent dat dat u die tijd weer ergens anders in kunt steken.

Altijd scherpe prijzen

Een van de belangrijkste voordelen van de houten tuinafscheidingen van Daalder is dat u altijd kunt rekenen op een breed assortiment. U kunt dus precies de afscheiding maken die u wilt. Daarnaast kunt u ook altijd rekenen op aantrekkelijke prijzen. Wij kopen groot in en houden een goede voorraad aan, waardoor we u altijd een passende aanbieding kunnen doen. Daarnaast vindt u in onze webshop regelmatig nog extra aanbiedingen. Bekijk ze en doe er uw voordeel mee! Plaats vandaag nog uw bestelling, wij doen de rest.

Offerte aanvraag

  • Tuinafscheidingen