Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Tuinmeubelen

Tuinmeubelen voor meer comfort

Als uw tuin helemaal af is, dan wilt u hier natuurlijk ook volop van kunnen genieten. Een handdoekje in het gras is een optie, maar wat mooie tuinmeubelen is natuurlijk veel leuker. Voor u de tuinmeubelen aanschaft, is het verstandig om eerst te kijken naar goede plekjes in de tuin.

Houd een paar dagen in de gaten waar de zon op welk moment van de dag is en bedenk dan een goede functie voor die plekken. Zo kan het zijn dat het prettig is om een bankje neer te zetten op de plek waar het 's morgens vroeg zonnig is, en een complete set op de plek waar de zon het grootste gedeelte van de dag hangt. Een mooie loungeset zou niet misstaan op de plek waar de zon uiteindelijk ondergaat; daar kunt u de dag dan uitzitten.

Tuinmeubels van hout, riet of kunststof

Tuinmeubels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daalder verkoopt tuinmeubels van hout, aluminium, riet en van kunststof. U kunt dit tuinmeubilair in verschillende samenstellingen aanschaffen. Ga bijvoorbeeld voor een tafel met stoelen en bak of kies voor een tafel met alleen wat stoelen. Ook fijn zijn de loungesets, waar u heerlijk op kunt liggen. Als u speciale wensen hebt, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin.

Tuinmeubilair bestellen

Kunt u in ons assortiment al direct uw ideale tuinmeubilair vinden? Dan is het makkelijk om dit meteen te bestellen. Geef aan hoeveel artikelen u nodig hebt en doorloop de stappen van het bestelproces. Ook hiervoor geldt: als u ergens hulp bij nodig hebt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers weten precies hoe alle producten eruit zien en kunnen u daarom altijd van goed advies voorzien.

Overweegt u om zelf tuinmeubelen te maken? Dan nodigen we u ook van harte uit om een kijkje in onze webshop te nemen. Wij verkopen namelijk ook planken, balken en alle benodigde ijzerwaren. Voor meer informatie over die producten kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het verzamelen van uw bestelling.

Offerte aanvraag

  • Tuinmeubelen