Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Kan mijn bestelling ook thuis worden afgeleverd?
Dit is mogelijk, wij hebben een eigen bezorgservice, voor postcodes tot 2200 is dit gratis bij een bestelling vanaf € 1500,=
Bestellingen onder de € 1500,= worden voor € 75,= bezorgd.
Kan ik ook een aanhanger lenen om mijn bestelling thuis te krijgen?
Ja dat is mogelijk, hiervoor vragen wij u een formulier in te vullen en een borg te betalen van € 50,=, deze ontvangen wij het liefste contant.
Houd er rekening mee dat alle aanhangwagens een 13-polige aansluiting hebben, heeft u deze niet dan kunt u een verloop bij ons aanschaffen voor € 10,=
Moet ik hout vooraf bestellen?
Nee dit is niet nodig, u mag gewoon naar ons toe komen en hier het hout zelf bij elkaar zoeken en opladen.
Kunnen jullie ook op maat zagen?
Dit is mogelijk, dit kunnen wij meestal direct bij het ophalen doen, grote bestellingen moeten eerst worden doorgegeven en na aanbetaling kunnen deze worden gezaagd, het ligt aan de hoeveelheid en hoe het gezaagd moet worden of er zaagkosten worden berekend.
Kan er hout retour?
Dit is mogelijk, alleen crediteren wij hiervoor 80% van het betaald bedrag, artikelen moeten wel retour worden gebracht binnen 7 dagen na aankoop, betonproducten en/of meubels worden niet retour genomen.
Leveren jullie maatwerk?
Jazeker! zowel in blokhutten als in elementbouw kunnen wij maatwerk leveren, indien u een offerte wilt ontvangen, vragen wij u hier langs te komen en uw wensen aan ons kenbaar te maken.
Na het uitwerken van al uw wensen gaan we dit laten berekenen en sturen de offerte naar u toe.
Hebben jullie een montage team?
Wij hebben een eigen montage team, blokhutten/veranda`s en elementbouw kunnen wij tegen een meerprijs voor u monteren, de prijs hiervoor wordt aan de hand van het model en de afmeting hiervan berekend.
Zijn er modellen bij jullie in de showroom te zien?
Jazeker! Wij hebben een overdekte showroom van ruim 3000m2 met diverse modellen blokhutten, chalets, schuren en veranda`s.
Een bezoek is ook zeker de moeite waard, hiervoor hoeft geen afspraak te worden gemaakt, u kunt gewoon aankomen.
Er blijft water op het platte dak/ in de goot staan, kan dit kwaad?
Nee dit kan absoluut geen kwaad, mits het gaat om enkele centimeters.
Dit kan ontstaan doordat een tuinhuis/ de ondergrond zich na verloop van tijd gaan zetten, hierdoor kan het dak/ de goot een andere afloop krijgen dan oorspronkelijk.
Wanneer het water echt tot de rand staat, dient u te controleren of de uitloop/ afvoer vrij is, of er dient een extra uitloop te worden geplaatst bij het diepste punt.
Mijn glasschuifwand loopt zwaar, wat kan ik hieraan doen?
In de aluminium onderrail van het schuifsysteem blijft vrij snel vuil en stuifzand liggen, dit is funest voor de wieltjes en lagers van de loopwagens.
Het is daarom erg belangrijk dat u deze rails goed schoonhoud.
Als het schuiven zwaar blijft gaan, kunt u met 2 personen de glaspanelen uit de rails pakken en de wieltjes en lagers schoonspuiten met perslucht en deze opnieuw smeren met siliconenspray.

 

Offerte aanvraag

  • Veel gestelde vragen