Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Betonschuttingen

Betonschuttingen

Betonschuttingen

Houdt u wel van een beetje variatie en spreken de meeste standaard tuinafscheidingen u niet echt aan? Dan zijn betonschuttingen misschien wel iets voor u. Betonschuttingen zijn schuttingen waarbij hout gecombineerd wordt met beton. Dit geeft een hele moderne uitstraling aan het geheel.Doordat er geen hout in de grond gaat maar alleen beton is dit type schutting zeer sterk en duurzaam. Niet voor niets dat de betonschutting erg populair is dit komt ook omdat de betonschuttingen tegenwoordig in antraciet verkrijgbaar zijn.

Beton schutting als afscheiding

Een beton schutting is ideaal als erfafscheiding. Het beton kan niet verplaatst worden, dus de grens is altijd duidelijk. Een betonnen schutting is bovendien - in tegenstelling tot veel andere schuttingen - aan beide kanten even mooi om te zien. U kunt dus ook overwegen om er één samen met uw buren aan te schaffen. Dat scheelt weer in de kosten! Meer weten over onze betonschuttingen of direct uw bestelling plaatsen? Neem contact met ons op of gebruik de webshop om uw bestelling door te geven.

Eigenschappen

Alle betonproducten bevatten cement/kalk anders zou het immers niet hard kunnen worden .Door de aanwezigheid van deze stoffen kunnen witte vlekken voorkomen, welke vooral op een antraciet ondergrond duidelijk zichtbaar zijn. Deze vlekken doen absoluut geen afbreuk aan de kwaliteit van het product en zullen na verloop van tijd vanzelf vervagen. Wilt u daar niet op wachten, dan kunt u met een sopje en een borstel de vlekken snel en eenvoudig wegpoetsen en met de tuinslag naspoelen.

Offerte aanvraag

  • Betonschuttingen