Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Over ons

Bedrijfsimpressie

J. Daalder & Zn. BV Timmerfabriek en Houthandel

U bent hierdoor verzekerd van een kwaliteit product uit eigen land, gemaakt door mensen uit eigen land.
Hierdoor zijn wij in staat om op korte termijn aan al uw wensen te voldoen.

Stuur ons een e-mail
Bel ons: 0223 - 52 14 00

Adres:
Schorweg 89
1764 MD Breezand

Email: info@daalder.com

Openingstijden:
Ma t/m vr: 09:00 tot 17:30
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 *
* met ingang van de wintertijd zijn wij geopend tot 16.00 uur

Over ons

Klik op de foto voor een rondleiding in onze showroom

Timmerbedrijf en Houthandel J. Daalder & Zn BV maakt inmiddels al zijn recreatiehuisjes, blokhutten, zomerwoningen, priëelen, bergingen, veranda's en terrasoverkappingen zelf in eigen fabriek aan de Schorweg in Breezand.
U bent hierdoor verzekerd van een kwaliteit product uit eigen land, gemaakt door mensen uit eigen land.
Hierdoor zijn wij in staat om op korte termijn aan al uw wensen te voldoen. Dus heeft u een leuk ontwerp gemaakt wat nergens standaard te verkrijgen is, neemt u dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Wij kunnen tegen aantrekkelijke tarieven al onze producten door heel Nederland bezorgen maar ook daar buiten weten steeds meer mensen ons te vinden. Klanten uit Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal zijn ons niet vreemd.
Ook voor transport naar dergelijke oorden kunnen wij zorgen.

Tevens beschikken wij over een groot aantal aanhangwagens welke u tegen betaling van een borgsom ( € 50,=) en een kopie van uw rijbewijs, gratis kunt gebruiken om onze producten te vervoeren.Ook is het mogelijk om het door u gekozen product door ons te laten bezorgen of te laten plaatsen.Dit gebeurt altijd in goed overleg met de klant zodat er achteraf geen onaangename verassingen zijn.Wij hebben een royale parkeer gelegenheid aan de overzijde van ons bedrijf.Hier kunt u uw auto veilig parkeren en via de rolstoel vriendelijke voetgangersbrug toegang tot ons bedrijf vinden.Onze showroom bedraagt ruim 3000m2 winkel plezier.Ook is er een lift ingepast zodat dat ook minder validen onze producten op de 2de verdieping kunnen bekijken.

Offerte aanvraag

  • Over ons