Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Blokhutten

Blokhutten

Blokhutten zijn ontzettend multifunctioneel. Zo kunt u ze gebruiken om spullen in op te bergen, inrichten als werkplek of zelfs inzetten als tweede woning. Geen tuin is compleet zonder een mooie natuurlijke houten blokhut! Bekijk hieronder ons assortiment.

Goede kwaliteit, duurzame materialen en écht vakwerk.

Mooie buitenverblijven met praktische voordelen.

Vrije dagen in de tuin doorbrengen? Kies voor een chalet van Daalder.

Degelijke garage met voldoende bergruimte

Ruime keuze in hoekmodellen

Topvision blokhutten zijn strak en modern in uitvoering.

Om uw Daalder blokhut nog completer te maken.

De veelzijdigheid van blokhutten

In steeds meer tuinen zien we tegenwoordig houten blokhutten. En dat is niet voor niets! Het grootste voordeel van een blokhut is de veelzijdigheid. We zetten hieronder enkele toepassingen op een rijtje:

 • Opbergruimte is iets wat we eigenlijk altijd tekort komen. Een houten blokhut is de ideale plek om zaken op te bergen die u niet altijd buiten wil hebben staan. Denk aan tuingereedschap, stoelkussens en fietsen.
 • Werkt u regelmatig vanuit huis? Dan is een vaste werkplek zonder afleiding een belangrijke vereiste. Blokhutten zijn zeer geschikt om in te richten als werkplek. Wanneer u kiest voor een geïsoleerde variant kunt u het hele jaar van uw blokhut gebruik maken.
 • In combinatie met een voorluifel of veranda maakt u van een blokhut een heerlijke loungehoek. Zo heeft u naast de afsluitbare blokhut ook een overdekte ruimte, om in alle weersomstandigheden buiten te kunnen zitten.
 • Tot slot kunt u een grotere houten blokhut zelfs inzetten als tweede woning of vakantieverblijf voor bezoek.

Een houten blokhut is een echte aanvulling op uw tuin. Het maakt niet uit of het gaat om een enorme tuin midden in een weiland, of een klein tuintje in de Randstad: alles is mogelijk qua afmetingen. Ook is een blokhut eenvoudig te monteren. We leveren kant-en-klare bouwpakketten, of u kunt ervoor kiezen om dit door een specialist van Daalder te laten doen.

Houten blokhut soorten

Blokhutten zijn er in vele soorten en maten. Denkt u na over een houten blokhut kopen? Dan is het slim om te kijken welke soort het beste bij uw wensen past. We zetten enkele populaire soorten op een rijtje:

 • Traditionele houten blokhut: het klassieke beeld van een houten blokhut. Afgesloten, verkrijgbaar in verschillende formaten en houtsoorten. Een populaire keuze om spullen op te bergen.
 • Blokhutten met overkapping of veranda: de dagen dat we in Nederland buiten kunnen zitten zijn helaas vaak schaars. Met een overkapping of veranda geniet u veel langer van het buitenseizoen en kunt u ook bij minder weer gewoon buiten zitten.

  Houten blokhut kopen?

  Wilt u een houten blokhut kopen? Dan bent u bij Daalder aan het juiste adres. We maken alle houten blokhutten namelijk helemaal zelf in onze fabriek. U bent hierdoor verzekerd van een product met een hoge kwaliteit, gemaakt door mensen uit eigen land. Onze houten blokhutten in het echt zien? Ook dat kan! Bezoek hiervoor onze showroom in Breezand (Noord-Holland).

 • Blokhutten op maat: speciale wensen voor uw houten blokhut? Kies dan voor een blokhut op maat. Bij Daalder doen we alle productie en planning zelf, hierdoor zijn we in staat op korte termijn aan al uw wensen te voldoen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Houten chalet: bent u op zoek naar een ruimte om in te richten als (vakantie)woning of werkplek? Dan komt u al gauw uit bij een houten chalet, die van alle gemakken is voorzien.

Offerte aanvraag

 • Blokhutten