Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Blokhutten

Blokhutten

Goede kwaliteit, duurzame materialen en écht vakwerk.

Vrije dagen in de tuin doorbrengen? Kies voor een chalet van Daalder.

Mooie buitenverblijven met praktische voordelen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Profiteren van extra beschutting terwijl de tuin open blijft.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Om uw Daalder blokhut nog completer te maken.

Blokhutten van echte topkwaliteit

Een tuin is niet compleet zonder een mooie blokhut. Blokhutten kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo is het een mooie plek om tuingereedschap in op te bergen, maar biedt een blokhut ook ruimte aan bijvoorbeeld stoelkussens. Blokhutten zijn echter ook heel erg geschikt om in te richten als werkplek. Alleen voor in de zomer, of - als u kiest voor geïsoleerde blokhutten - het hele jaar door. Een meer inspirerende werkplek is bijna niet voor te stellen! Met een voorluifel of riante zijveranda, creëert u zelfs een plek voor een heerlijke lounge hoek.

Voordelen houten blokhut

Wie zoekt naar tuinhuisjes, komt al snel uit bij een houten blokhut. Een houten blokhut heeft veel voordelen. Zo'n blokhut is relatief  voordelig te bouwen, kan als kant-en-klaar pakket geleverd worden en is eenvoudig te monteren. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook laten doen door de specialisten van Daalder.

Daarnaast gaat een houten blokhut dankzij het natuurlijke materiaal  helemaal op in de  omgeving van uw tuin. Het hout krijgt na verloop van tijd een mooie, doorleefde uitstraling en kan eventueel in allerlei kleuren gebeitst worden. Bent u de kleur weer zat? Dan kiest u gewoon weer voor een ander kleurtje. Het hout maakt ook dat de blokhut eenvoudig in te richten of uit te breiden is. Het is wat dat betreft materiaal dat veel meer mogelijkheden biedt dan bijvoorbeeld kunststof.

Blokhutten kopen

Voor blokhutten kopen, kunt u het beste terecht bij Daalder. Daalder levert blokhutten uit eigen fabriek. U kunt uw keuze maken uit het uitgebreide assortiment met standaard producten. Daarnaast bieden wij blokhutten op maat. Juist omdat wij alle blokhutten in eigen beheer én in eigen fabriek maken, zijn we in staat om al uw wensen uit te voeren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie daarover kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Ook voor andere tuinmaterialen

Misschien wilt u wel veel liever zelf uw blokhut bouwen en bent u alleen op zoek naar de benodigde  materialen. Of heeft u niet alleen een blokhut nodig, maar ook een mooie schutting. Ook daarvoor bent u bij Daalder aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan tuinhout en kunnen u altijd voorzien van de juiste producten. Dit geldt eigenlijk voor alles op het gebied van in- en outdoor living. Van plank tot bank; bij Daalder slaagt u altijd.

Offerte aanvraag

  • Blokhutten