Skip to content
Home » Tuinhout

Tuinhout

Bent u ook dol op de tuin en gaat u hier graag lekker in aan de slag? Dan is het handig om hier het juiste materiaal voor te gebruiken. Dat geldt voor gereedschap, maar natuurlijk ook voor het kopen van tuinhout. Bij Daalder kunt u rekenen op een breed assortiment tuinhout, in allerlei soorten en maten. Wij verkopen planken, palen en balken op verschillende lengtes, maar ook - zowel geïmpregneerd naturel als zwart geschilderd - en hardhout. Ook voor andere houtsoorten bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt er in ieder geval altijd op rekenen dat ons tuinhout van topkwaliteit is. Alles wordt zorgvuldig voor u klaargemaakt en klaargezet. Zo weet u altijd zeker dat u topproducten krijgt, voor een aantrekkelijke prijs.

Gemakkelijk tuinhout kopen

Het vinden van het juiste tuinhout kan best een uitdaging zijn. Daarom heeft Daalder van al haar tuinhout ook handige foto's geplaatst. Als u dan tuinhout wilt kopen, dan kunt u precies zien wat u krijgt. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag welke houtsoort u het beste kunt gebruiken voor welke specifieke toepassingen.

Heeft u een bepaalde soort tuinhout nodig die u niet kunt vinden in ons assortiment? Laat het ons dan weten. Wij kunnen die houtsoort mogelijk alsnog leveren, of kunnen u helpen aan een gelijkwaardig alternatief.

Tuinhout onderhouden

Tuinhout is een natuurlijk product. U kunt tuinhout kopen dat al een bepaalde behandeling gehad heeft, maar u kunt ook gaan voor naturel tuinhout of het populaire Douglas. Het is niet nodig om dit vooraf te bewerken,maar om de kleur mooi te houden kunt u het schilderen. Dit heeft als voordeel dat u het in kleurstelling precies kunt aanpassen aan bijvoorbeeld uw tuin, uw woning of uw schuur. Ook kunt u de kleur wijzigen als u wilt; die hoeft niet altijd hetzelfde te blijven.

Denk eraan dat goed onderhoud belangrijk is voor de lange levensduur van tuinhout. Het is speciaal ontwikkeld voor de tuin en kan zeker tegen een stootje, maar door het op de juiste manier te onderhouden, heeft u er nog veel langer plezier van.

 

 

 

Stevig en duurzaam U kunt een terras aanleggen met stenen, maar het is veel natuurlijker om te kiezen voor terrasplanken....

Met een beetje creativiteit en een voorraad tuinhout planken kunt u in de tuin de mooiste constructies maken....

Of u nu een dierenverblijf of een hek wilt plaatsen; voor de meeste bouwwerken in de tuin kunt u niet zonder een...

Hout van goede kwaliteit zorgt voor een duurzaam en goed eindresultaat. Dat is zeker het geval als het gaat om...

Rabatdelen:  van topkwaliteit Rabatdelen worden meestal gebruikt als afwerking, bijvoorbeeld van een schutting,...

Of u nu een dierenverblijf of een hek wilt plaatsen; voor de meeste bouwwerken in de tuin kunt u niet zonder een...

Tuinhout balken van topkwaliteit Deze worden vaak gebruikt voor een vlonder of dakconstructies ,dus moeten lang...

Top Kwaliteit hardhout beschoeing verkrijgbaar bij Daalder! Bekijk hier ons aanbod voor onze scherpe prijzen!...

Steigerdelen voor diverse toepassingen Zelf tuinmeubels maken, een houten hek plaatsen of misschien zelfs woningdecoratie...

Douglas hout: duurzaam hout Douglas hout op het moment ontzettend populair. Dat is niet vreemd; deze duurzame...

Daalder verkoopt Knauf Turbo Beton dit is gemaakt van zand, cement en fijn grind. Het mengsel is gebruiksklaar.