Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Tuinhout

Tuinhout

Gaat u graag aan de slag in de tuin? Dan is het fijn om hier het juiste materiaal voor te gebruiken. Bij Daalder bieden we een breed assortiment tuinhout, in allerlei soorten, maten en kleuren. Van terrasplanken tot tuinhout palen en van houten liggers tot steigerdelen. Bekijk hieronder onze online tuinhout collectie.

Douglas hout op het moment ontzettend populair. Dat is niet vreemd; deze duurzame Europese houtsoort heeft een prachtige kleur en is erg stevig.

Douglas deuren en ramen zijn van sterke kwaliteit.

Met een beetje creativiteit en een voorraad tuinhout planken kunt u in de tuin de mooiste constructies maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een berging of mooie schutting ? Het meeste tuin is KOMO geïmpregneerd, waardoor het beter bestand is tegen diverse weersomstandigheden.

Rabatdelen worden meestal gebruikt als afwerking, bijvoorbeeld van een schutting, een gevel van een huis  of een schuur.

Houten tuinpalen bestellen doet u gemakkelijk bij Daalder. Hier vindt u een breed assortiment tuinhout palen, in allerlei soorten en maten.

Of u nu een dierenverblijf of een hek wilt plaatsen; voor de meeste bouwwerken in de tuin kunt u niet zonder een aantal goede tuinhout palen.

Hout van goede kwaliteit zorgt voor een duurzaam en goed eindresultaat. Dat is zeker het geval als het gaat om houten liggers. Daarom verkoopt Daalder alleen houten liggers van hoogwaardig tuinhout.

U kunt een terras aanleggen met stenen, maar het is veel natuurlijker om te kiezen voor terrasplanken. Terrasplanken zijn duurzaam en gaan mooi op in de rest van uw tuin.

Top Kwaliteit hardhout beschoeing verkrijgbaar bij Daalder! Bekijk hier ons aanbod voor onze scherpe prijzen!

Zelf tuinmeubels maken, een houten hek plaatsen of misschien zelfs woningdecoratie of een schuurtje bouwen? Het kan allemaal met steigerdelen.

Daalder verkoopt Turbo Beton dit is gemaakt van zand, cement en fijn grind.
Het mengsel is gebruiksklaar en behoeft geen voorbereiding.

Voor het beschermen van Douglas en grenen palen welke in de grond worden geplaatst.

Online tuinhout kopen

Gaat u zelf aan de slag om een schutting, terras, veranda of ander hekwerk te maken? De eerste stap is dan om natuurlijke de juiste materialen in huis te hebben. We vertellen u graag wat meer over onze online tuinhout collectie:

  • Voor alle soorten tuinprojecten hebben we bij Daalder tuinhout: van terras tot schutting en van dierenverblijf tot dakconstructie.
  • We bieden tuinhout van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld composiet, hardhout, douglashout en robuuste boomplanken.
  • Naast tuinhout bieden we ook handige bijpassende producten zoals snelbeton en impregneermiddel.

Tuinhout behandeling & onderhoud

Tuinhout is een natuurlijk product. U kunt tuinhout kopen dat al een bepaalde behandeling heeft gehad, maar u kunt ook kiezen voor naturel tuinhout of het populaire douglas hout. Het is niet

noodzakelijk om tuinhout vooraf te bewerken. Om de kleur mooi te houden kunt u er wel voor kiezen om het hout te schilderen, zodat de kleurstelling bij uw tuin, woning of schuur past.

Goed onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur van tuinhout. Het is speciaal ontwikkeld voor in de tuin buiten en het kan zeker tegen een stootje, maar door het op de juiste manier te onderhouden heeft u er nog veel langer plezier van. Welk onderhoud noodzakelijk is, is afhankelijk van het soort hout. In de meeste gevallen heeft u een beits- of impregneermiddel nodig.

Tuinhout kopen?

Wilt u een tuinhout kopen? Dan bent u bij Houthandel Daalder aan het juiste adres. Naast onze ruime online tuinhout collectie kunt u ook altijd langskomen in onze showroom in Breezand (Noord-Holland). We hebben hier alle soorten hout en bouwmaterialen onder één dak!

Offerte aanvraag

  • Tuinhout