Spring naar content
Blokhutten op maat gemaakt bezorging door heel NL Showroom in Breezand

Vragen? Bel of mail ons!! 0223 - 52 14 00 of info@daalder.com

Home » Tuinhout » Tuinhout planken

Tuinhout planken

Met een beetje creativiteit en een voorraad tuinhout planken kunt u in de tuin de mooiste constructies maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een berging of mooie schutting ? Het meeste tuin is KOMO geïmpregneerd, waardoor het beter bestand is tegen diverse weersomstandigheden. U heeft er dan dus langer plezier van. Dit wil niet zeggen dat het niet nodig is om het hout te onderhouden; het is altijd verstandig om de conditie van de tuinhout planken goed in de gaten te houden en deze eventueel te beitsen als ze erg te lijden hebben onder het weer.

Tuinplanken kopen

Wilt u mooie tuinplanken van A-kwaliteit kopen? Dan bent u bij Daalder aan het juiste adres. Daalder verkoopt verschillende soorten tuinplanken, in diverse lengtes. U kunt rekenen op een goede kwaliteit, een duurzaam product én de scherpste prijs. Heeft u vragen over welke tuinplanken u het beste kunt bestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar op zoek was? Dan kunt u het beste een kijkje nemen op ons volledige aanbod tuinhout om van daaruit uw keuze verder te verfijnen.

Offerte aanvraag

  • Tuinhout planken